Arhiva ostalih događanja

en

Završna svečanost projekta Iron-Age-Danube

8. 5. 2019.

Završna svečanost projekta akronima “Iron-Age-Danube” održat će se u sklopu Međunarodne konferencije o arheologiji i turizmu SENSE AND SUSTAINABILITY, u Arheološkom muzeju u Zagrebu, 08. svibnja 2019. godine.

Projekt „Monumentalni krajolici starijeg željeznog doba na prostoru Podunavlja, akronima “Iron-Age-Danube“, (DTP1-1-248-2.2,), program djelomično financiran iz fondova Europske unije (EFRR), uskoro završava s provedbom. Iz navedenog razloga, u ime svih projektnih partnera, ljubazno vas pozivamo na Završnu svečanost projekta na kojoj će biti prezentirani projektni rezultati ostvareni tijekom njegovog trajanja. Završna svečanost projekta održat će se u sklopu Međunarodne konferencije o arheologiji i turizmu SENSE AND SUSTAINABILITY,

8. svibnja 2019 godine, s početkom u 19.00 sati u Arheološkom muzeju u Zagrebu (Trg Nikole Šubića Zrinskog 19, Zagreb).

Međunarodna konferencija pod nazivom SENSE AND SUSTAINABILITYs glavnom temom menadžment arheološke baštine u svrhu turizma, jedna je od zadanih projektnih aktivnosti koja je djelomično financirana iz projekta akronima “Iron-Age-Danube“, Konferencija je organizirana od strane projektnog partnera Arheološkog muzeja u Zagrebu i European Association of Archaeologists(Europskog udruženja arheologa). Održat će se u Arheološkom muzeju u Zagrebu, od 06. do 10. svibnja 2019. godine.

https://zagrebarchaeologytourism.com/

Pozivnica_Iron-Age-Party_Page_1.jpgPozivnica_Iron-Age-Party_Page_2.jpglogo-2-kom.jpg
done_all

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok nam drugi služe za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte našu Uporabu “Kolačića”.

Obavezni kolačići

toggle_off

Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.

Analitički kolačići

toggle_on

Kolačići koji služe za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.