Arhiva ostalih događanja

en

Programski ugovor

1. 1. 2024. — 31. 1. 2024.

Institut za arheologiju potpisao je s Ministarstvom znanosti i obrazovanja Programski ugovor

Institut za arheologiju, nakon uspješno provedenih pregovora, potpisao je s Ministarstvom znanosti i obrazovanja Programski ugovor o javnome financiranju za naredno četverogodišnje razdoblje (2024. – 2027.). Potpisani ugovor utvrđuje financiranje osnovne, razvojne i izvedbene proračunske komponente te sadrži odredbe o odabranim strateškim i posebnim ciljevima koji se trebaju ostvariti unutar ugovorenoga razdoblja, mjerljive pokazatelje i aktivnosti koje će tome doprinijeti.

Više informacija o potpisanim programskim ugovorima možete pronaći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja (https://mzo.gov.hr/vijesti/ministarstvo-znanosti-i-obrazovanja-potpisalo-prvih-14-programskih-ugovora-s-javnim-znanstvenim-institutima-i-javnim-veleucilistima/5902).

done_all

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok nam drugi služe za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte našu Uporabu “Kolačića”.

Obavezni kolačići

toggle_off

Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.

Analitički kolačići

toggle_on

Kolačići koji služe za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.