Arhiva ostalih događanja

en

Rimske i kasnoantičke svjetiljke: Proizvodnja i distribucija, kontakti na Mediteranu - prezentacija e-izdanja

10. 10. 2016. — 21. 10. 2016.

Objavljen je e-Zbornik okruglog stola “Rimske i kasnoantičke svjetiljke: Proizvodnja i distribucija, kontakti na Mediteranu”

U sklopu projekta RED objavljen je Zbornik okruglog stola “Rimske i kasnoantičke svjetiljke: Proizvodnja i distribucija, kontakti na Mediteranu“, a koji je održan u Institutu za arheologiju 2. veljače 2015. g., također kao jedna od projektnih aktivnosti.

S radošću ističemo kako su se objavi zbornika svojim radovima odazvali brojni kolege sudionici okrugloga stola, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva, te koristimo priliku za zahvaliti se svim kolegama i suradnicima koji su sudjelovali u realizaciji ove e-knjige.

Zbornik možete preuzeti klikom na jedna od sljedećih linkova:

http://red.iarh.hr/wp-content/uploads/2015/06/eZIA_small.pdf

https://www.researchgate.net/publication/308927780_Roman_and_Late_Antique_Lamps_Production_and_Distribution_Contacts_on_the_Mediterranean_E-ZIA_1_P

https://www.academia.edu/28983763/Roman_and_Late_Antique_Lamps_Production_and_Distribution_Contacts_on_the_Mediterranean._E-ZIA_1._Proceedings_of_the_round_table_held_at_Institute_of_Archaeology_in_Zagreb_2_February_2015

uvodne_Page_1.jpg
done_all

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok nam drugi služe za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte našu Uporabu “Kolačića”.

Obavezni kolačići

toggle_off

Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.

Analitički kolačići

toggle_on

Kolačići koji služe za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.