Završna svečanost projekta akronima “Iron-Age-Danube”

8. 5. 2019.

 Završna svečanost projekta akronima “Iron-Age-Danube” održat će se u sklopu Međunarodne konferencije o arheologiji i turizmu SENSE AND SUSTAINABILITY, u Arheološkom muzeju u Zagrebu, 08. svibnja 2019. godine.

Projekt „Monumentalni krajolici starijeg željeznog doba na prostoru Podunavlja, akronima “Iron-Age-Danube“, (DTP1-1-248-2.2,), program djelomično financiran iz fondova Europske unije (EFRR), uskoro završava s provedbom. Iz navedenog razloga, u ime svih projektnih partnera, ljubazno vas pozivamo na Završnu svečanost projekta na kojoj će biti prezentirani projektni rezultati ostvareni tijekom njegovog trajanja. Završna svečanost projekta održat će se u sklopu Međunarodne konferencije o arheologiji i turizmu SENSE AND SUSTAINABILITY,

8. svibnja 2019 godine, s početkom u 19.00 sati u Arheološkom muzeju u Zagrebu (Trg Nikole Šubića Zrinskog 19, Zagreb).

Međunarodna konferencija pod nazivom SENSE AND SUSTAINABILITY s glavnom temom menadžment arheološke baštine u svrhu turizma, jedna je od zadanih projektnih aktivnosti koja je djelomično financirana iz projekta akronima “Iron-Age-Danube“, Konferencija je organizirana od strane projektnog partnera Arheološkog muzeja u Zagrebu i European Association of Archaeologists (Europskog udruženja arheologa). Održat će se u Arheološkom muzeju u Zagrebu, od 06. do 10. svibnja 2019. godine.

https://zagrebarchaeologytourism.com/

Pozivnica_Iron-Age-Party_Page_1.jpgPozivnica_Iron-Age-Party_Page_2.jpglogo-2-kom.jpg
Ova web-stranica rabi “kolačiće” kako bi vam pružila čim bolje iskustvo pregleda našeg sadržaja… Prihvaćam.