Objavljen je e-Zbornik okruglog stola

10. 10. 2016. — 21. 10. 2016.

Objavljen je e-Zbornik okruglog stola “Rimske i kasnoantičke svjetiljke: Proizvodnja i distribucija, kontakti na Mediteranu”

U sklopu projekta RED objavljen je Zbornik okruglog stola “Rimske i kasnoantičke svjetiljke: Proizvodnja i distribucija, kontakti na Mediteranu“, a koji je održan u Institutu za arheologiju 2. veljače 2015. g., također kao jedna od projektnih aktivnosti.

S radošću ističemo kako su se objavi zbornika svojim radovima odazvali brojni kolege sudionici okrugloga stola, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva, te koristimo priliku za zahvaliti se svim kolegama i suradnicima koji su sudjelovali u realizaciji ove e-knjige.

Zbornik možete preuzeti klikom na jedna od sljedećih linkova:

http://red.iarh.hr/wp-content/uploads/2015/06/eZIA_small.pdf

https://www.researchgate.net/publication/308927780_Roman_and_Late_Antique_Lamps_Production_and_Distribution_Contacts_on_the_Mediterranean_E-ZIA_1_P

https://www.academia.edu/28983763/Roman_and_Late_Antique_Lamps_Production_and_Distribution_Contacts_on_the_Mediterranean._E-ZIA_1._Proceedings_of_the_round_table_held_at_Institute_of_Archaeology_in_Zagreb_2_February_2015

uvodne_Page_1.jpg
Ova web-stranica rabi “kolačiće” kako bi vam pružila čim bolje iskustvo pregleda našeg sadržaja… Prihvaćam.